IICH Groningen - Stichting Ruitersport Noord Nederland

Mogelijkheden tot extra stalling

Wil je graag een dagje eerder bij ons komen omdat je heel ver moet reizen? of is je paard dan rustiger?
Extra nachtstalling is mogelijk op de volgende dagen:

20-21 december voor de L ruiters
22-23 december voor cat 1. Dressuur
26-27 december voor pony’s
27-28 december voor M/Z/ZZ

€15 euro per pony of paard, opgeven kan via info@iichgroningen.nl

Internationaal vraagprogramma goedgekeurd

Het internationale vraagprogramma is is goedgekeurd door de FEI en staat online. Aanmelden kan via de KNHS.

Waar kan ik mij nog voor aanmelden?

Alle inschrijvingen zijn verwerkt, dat kostte wel wat tijd maar wat is het fantastisch, zoveel aanmeldingen!  Na inventarisatie van de rubrieken hebben wij de volgende rubrieken weer geopend of juist laten sluiten.

Rubriek
ZZ-Zwaar dressuur paarden open
Lichte tour dressuur paarden sluiten
Zware tour dressuur paarden open
L springen pony’s sluiten
M springen pony’s open
Z/ZZ springen pony’s open
B springen paarden open
L springen paarden open
M springen paarden open
Z springen paarden sluiten
ZZ springen paarden open

Voor de rubrieken ZZ-Zwaar cat.1 dressuur, L,M,ZZ springen paarden geef je je op voor de wachtlijst. Voor de andere opengestelde rubrieken kun je nog wel direct geplaatst worden.

Bij inschrijving moet je nu per direct betalen, dit kan helaas niet anders i.v.m. de betaal-link voor de geplaatste ruiters.

Mochten je uiteindelijk niet geplaatst worden dan krijg je vanzelfsprekend je inschrijfgeld retour.

Betaallinks vandaag allemaal verzonden

De betaallink voor de L t/m ZZ rubrieken zijn vanochtend verstuurd. Niets ontvangen? Kijk dan vooral ook even in de spam-box. Werkt de link niet? Of heb je niets ontvangen? Stuur dan een email naar penningmeester@iichgroningen.nl. Heb je geen box gereserveerd maar heb je nu spijt? Op de dag zelf kun je nog een box reserveren, er zijn meer dan voldoende boxen beschikbaar.

Voorlopige en aangepaste startlijsten dressuur cat. 1, pony rubrieken, paarden klasse B, L, M, Z en ZZ

20 november 2017
Hieronder vinden jullie de voorlopige en aangepaste startlijsten voor de bovenstaande rubrieken. Vanaf morgen ontvangen de deelnemers paarden klasse L t/m ZZ een betaallink via email, betaal je niet binnen 14 dagen, dan vervalt je inschrijving en ontvangt de 1e op de wachtlijst een betaallink. Heb je na het weekend van 25/26 november nog geen betaallink ontvangen maar sta je wel op de startlijst? Stuur dan een email penningmeester@iichgroningen.nl.
Wij doen ons best alles zo snel mogelijk te verwerken. Voor vragen, wijzigingen of afmeldingen: info@iichgroningen.nl. Liever telefonisch contact? Iedere dinsdagavond van 20.00u tot 22.00u zijn wij te bereiken via 06-15514706.

Startlijst cat. 1 dressuur

Startlijst Pony's klasse L

Startlijst Pony's klasse M

Startlijst Pony's klasse Z/ZZ

Startlijst Paarden klasse B

Startlijst Paarden klasse L

Startlijst Paarden klasse M

Startlijst Paarden klasse Z

Startlijst Paarden klasse ZZ

Online inschrijven de meest gestelde vragen...

Help! Ik heb mij ingeschreven via online inschrijving.com, maar ik krijg de bevestigingsmail van IICH Groningen niet binnen via de mail.

De bevestigingsmail wordt door sommige mailboxen geblokt. Binnen een week staan de startlijsten online en dan weet je of je een betaal-link gaat ontvangen. De inschrijving is goed gegaan als je in ieder geval het bevestigingsscherm van Online inschrijving.com hebt gehad. Natuurlijk kan het dan ook zijn dat je op de wachtlijst staat, maar de inschrijving is dan wel bij ons binnen.

Ik heb mij ingeschreven maar wanneer moet ik dan nu betalen?

Binnen een week ontvangen jullie via de mail een betaal-link, maak je het bedrag binnen 14 dagen over, dan wordt je inschrijving definitief, doe je dit niet, dan vervalt je inschrijving en dan krijgt de eerste op de wachtlijst een betaal-link. Hou de mailbox dus goed in de gaten en controleer ook af en toe de spam-box.

Staat je vraag hier niet bij? Stuur dan gerust een mailtje naar info@iichgroningen.nl o.v.v. inschrijving IICH Groningen.

Brief van het bestuur, hoe nu verder met de inschrijving

Beste ruiter(s) en amazone(s),

Gisterenochtend om 07:00u zat menigeen klaar achter de computer om zich in te schijven voor IICH Groningen, prachtig zoveel belangstelling maar helaas veroorzaakte dit overbelasting van het systeem. Onze welgemeende excuses daarvoor! Na vorig jaar hoopten wij dat het systeem het dit jaar wel aan zou kunnen, er waren diverse aanpassingen gedaan, maar helaas het bleek niet voldoende. Gisterenavond hebben wij als bestuur bij elkaar gezeten, met de handen in het haar, op zoek naar een eerlijke en betrouwbare oplossing. Hoe nu verder? Wij gaan met een schone lei beginnen en willen iedereen dezelfde en eerlijke kansen geven. In het kort:

 • De inschrijvingen die nu gedaan zijn, zijn niet betrouwbaar, sommige zijn betaald, anderen niet, wij beginnen dus weer op nul;
 • Al betaald? Per omgaande wordt het geld retour gestort;
 • Wij gaan het betalingssysteem uitschakelen, inschrijven gaat via online inschrijving.com, na de inschrijving ontvang je een betalingsverzoek via de mail, betaal je niet binnen de gestelde termijn, dan vervalt je inschrijving en krijgt de eerste op de wachtlijst een betaalverzoek en kun je meedoen (natuurlijk na betaling);
 • Inschrijven gaat per categorie/discipline:
  • dinsdag 7 november dressuur Cat. 1 vanaf 20:00u
  • woensdag 8 november pony's alle categoriën vanaf 20:00u
  • donderdag 9 november B paarden vanaf 20:00u
  • maandag 13 november L paarden vanaf 20:00u
  • dinsdag 14 november M, Z en ZZ paarden vanaf 20:00u

Wij vertrouwen erop dat wij hiermee een eerlijke en passende oplossing hebben gecreëerd, waarbij iedereen dezelfde kansen krijgt. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar info@iichgroningen.nl. Nogmaals excuus voor het ongemak! Iedereen wederom veel succes met het aanmelden de aankomende weken. Laten wij er met zijn allen weer een fantastische editie van het IICH Groningen 2017 van maken, wij hebben er in ieder geval alweer heel veel zin in!

Met vriendelijke groet,
Namens het voltallige bestuur
Aaldert de Vrieze, voorzitter

Online inschrijving, wij zijn op zoek naar een goede oplossing!

Vanavond komt het bestuur bij elkaar en gaan wij op zoek naar een goede en eerlijke oplossing voor het inschrijf probleem. Wij vinden het ontzettend vervelend allemaal, zaterdag 4 november, om 12:00u publiceren wij de oplossing. Bedankt allemaal voor de input en de steun! 

Extra inspringpiste tijdens IICH Groningen

Tijdens het volledige concours hebben wij dit jaar de beschikking over een extra inspringpiste, natuurlijk zoals jullie van ons gewend zijn met een top zandbodem. Voor de ruiters en de paarden betekend dit nog betere faciliteiten om een top prestatie in de ring neer te kunnen zetten. Wij zijn in ieder geval ontzettend enthousiast!

Vraagprogramma's Cat. 1 dressuur en nationale springrubrieken online

De vraagprogramma's voor de Cat. 1 dressuur en de nationale springrubrieken staan online. 

Inschrijven springen paarden en pony's en Cat.1 Dressuur start op 3 november!

De opgave voor het springen paarden en pony's en de categorie 1 dressuur start vanaf 3 november 2017 om 07.00 uur via online-inschrijving.com wees er op tijd bij want vol is vol!

De DCIG competitie gaat binnenkort van start!

De wedstrijddata voor de DCIG competitie zijn bekend! Vanaf 29 augustus 2017 kan iedereen zich inschrijven, wacht dan niet te lang, want vol is vol!

Lees verder

Copyright 2017 IICHGroningen.nl - Website gesponsord door Skytz websites